Vorige | Volgende

Akkerweg 19 e DEN OEVER

Prijs op aanvraag 

Neem contact met ons op

06-54320474

info@muldermakelaardij.nl

Omschrijving

Gaat u hier uw droom waarmaken? Want wat zullen veel mensen hiervan dromen! Nagelnieuw wonen aan de mooie Akkerweg in het prachtige landelijke Oosterland. Op een prachtige plek, met kilometersver vrij uitzicht, bieden wij een bouwkavel van 2.880m² aan. Het betreft een te bouwen woonboerderij met bijbehorende schuur. Dit biedt vele mogelijkheden zoals kangoeroewonen, een bed & breakfast of werken...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2017

Omschrijving

Gaat u hier uw droom waarmaken? Want wat zullen veel mensen hiervan dromen! Nagelnieuw wonen aan de mooie Akkerweg in het prachtige landelijke Oosterland. Op een prachtige plek, met kilometersver vrij uitzicht, bieden wij een bouwkavel van 2.880m² aan.

Het betreft een te bouwen woonboerderij met bijbehorende schuur. Dit biedt vele mogelijkheden zoals kangoeroewonen, een bed & breakfast of werken aan huis. De woonboerderij staat middenin het dorp met alle voorzieningen op korte afstand. Het perceel is 2.880m² groot en kan geheel naar eigen smaak worden ingericht.

De betonnen fundering is reeds aangelegd, er is grond aangevoerd, de bouwvergunning is geregeld, bouwtekeningen zijn beschikbaar en diverse authentieke bouwmaterialen zijn beschikbaar.

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.880 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wieringen
Sectie
G
Perceel
199
Oppervlakte
2880 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Nabijgelegen