U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Molenveld 4 a HIPPOLYTUSHOEF

Prijs op aanvraag 

Overzicht:
In Bedrijvencentrum De Kliever kunt u veelzijdig huren. Verhuur van kantoor- en/of bedrijfsruimte is mogelijk, er zijn kantoren met verschillende afmetingen te huur en ook bedrijfshallen met een opper…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
In Bedrijvencentrum De Kliever kunt u veelzijdig huren. Verhuur van kantoor- en/of bedrijfsruimte is mogelijk, er zijn kantoren met verschillende afmetingen te huur en ook bedrijfshallen met een oppervlakte van 330 m2. Parkeren kan voor de deur. Wilt u een kantoor huren in de Kop van Noord Holland of heeft u behoefte aan een zakelijk adres? Neem dan contact met ons op! Telefoonnummer 06-54320474.

Tevens mogelijk:
Verhuur van cursusruimte, vergaderruimte en presentatieruimte. U kunt bij ons het trainingslokaal huren en gebruiken voor presentaties, cursussen, vergaderingen en trainingen. Inclusief koffie, thee en water, verdere cateringsmogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar.

Ook de combinatie van kantoor en bedrijfshal is mogelijk.

Momenteel zijn meerdere bedrijven reeds gevestigd in Bedrijvencentrum De Kliever, o.a. Inwerking Re-integratie en Coaching, Derks Timmerwerken Wieringen, Accountantskantoor Koopman & Co, MV Ingenieursbureau, Sensuela, Jongejan Houten Vloeren, De Haan Lifestyle en Bureau Budgetzorg.

Routebeschrijving
* Vanaf N99 Den Helder rijdt u richting Hippolytushoef, eerste afslag "Molenveld", na het Texaco station 1e afslag rechtsaf naar Molenakker, voorbij de Formido 2e weg linksaf, na 60 meter vindt u Bedrijvencentrum De Kliever.

* Vanaf A7 Amsterdam richting Leeuwarden. Neem de A7 afslag Den Oever\ richting Den Helder. Na ongeveer 6 km nadert u Hippolytushoef. Sla de afslag "Hippolytushoef" over en neem de volgende afslag rechtsaf "Molenveld". Na het Texaco station de 1e afslag rechtsaf naar de Molenakker, voorbij Formido 2e weg linksaf, na 60 meter vindt u Bedrijvencentrum De Kliever.
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
  • Zijaanzicht
  • Bedrijfshal
  • Bedrijfshal
  • Cursusruimte
  • Trainingslokaal
  • Presentatieruimte
  • Trainingslokaal en catering
  • Vergaderruimte
  • Vooraanzicht