Persoonlijk
Mulder Makelaardij valt op door een betrouwbare, energieke en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als onze relatie graag wilt. Vervolgens bepalen we in onderling overleg een traject dat voor u de beste manier is om het ideale huis te vinden. Een huis koopt of verkoopt u misschien enkele keren in uw leven en wellicht is het uw grootste transactie ooit, daarom is Mulder Makelaardij niets te veel om de sleutel tot uw droomhuis te bemachtigen. Jan Mulder is een traditionele makelaar met een nuchtere visie op makelen: “de straat is onze werkvloer”. Dat hij iedereen in de regio kent, en de regio hem, is een handige bijkomstigheid in zijn vak.

Kennis
Al ruim tien jaar houdt Mulder Makelaardij ogen en oren wijd open: wij ademen huizen, dag en nacht. Dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de (Wieringer) markt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Wij zijn uitstekend geschoold doordat we regelmatig bijeenkomsten volgen over hypotheken, bouwkunde en juridische aspecten.

Anno 2001
Na een tiental jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij diverse banken begon Jan Mulder in 2001 een eigen kantoor. Het enthousiasme en de energie van Mulder Makelaardij zit voor een belangrijk deel in het sportieve karakter van de eigenaar. Dat heeft er mede toe geleid dat het kantoor zich in 2008 middels qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren van Wieringen / Hollands Kroon mocht rekenen.